Copia-de-NOU-LOGO-07.png

Parc Temàtic de l'Oli

Al Parc Temàtic de l’Oli podràs gaudir de la metafísica de l’oli d’oliva. Descobriràs un univers de sensacions, sabors i aromes que et duran cap a la Catalunya més autèntica

Situat al cor de les Garrigues

El Parc Temàtic de l’oli et proposa un fascinant viatge que et durà cap a l’extraordinari món de l’oli d’oliva. En aquestes terres de ponent, la història i la gastronomia s’agermanen de manera molt amigable per oferir-te una experiència única que voldràs gaudir amb la gent que més estimes.

Quatre són els àmbits que t’endinsaran cap a aquesta vivència

Espai Exterior

Amb trenta-cinc oliveres mil·lenàries que et transportaran a altres èpoques potser més romàntiques, potser més amigables, on el temps s’ha fet per gaudir i l’espai, per ser contemplat.

 

També hi trobaràs una completa col·lecció de premses d’oli, en un espai sense precedents pel que fa a la diversitat i qualitat expositiva; entre elles, podràs contemplar la Premsa de Lliura, considerada pel llibre dels Rècords Guinness com la més gran del món. I la tasseta de plata: una preciosa arcada construïda pels templers al segle XIII, datada l’any 1264, i que dona fe d’una finca que, aleshores, formava part d’una regió anomenada pels àrabs al-Zaytun (literalment, les oliveres).

Exposició Permanent

Aprofitant uns gegantins cups medievals d’oli (les antigues estances construïdes pels templers al segle XIII), s’hi mostra la història de l’oli, l’etnografia comarcal associada a aquest cultiu, una preciosa col·lecció de setrilleres representant a cinquanta-dos països diferents, una cabana de volta construïda amb l’original tècnica de la pedra seca, i un molí tradicional del segle XX en ple funcionament.


A la nostra botiga també s’hi podrà adquirir oli de les Garrigues, oli de les nostres oliveres mil·lenàries (sempre que n’hi hagi disponibilitat) i altres productes. Les visites poden ser lliures, amb àudio-guia o amb visita guiada, aquesta última cal contractar-la de manera prèvia.

La Sala TIQ (T’Invita a Quedar-te) 

Un lloc destinat a la contemplació, l’expressió dels sentits i el gaudiment interior; un lloc on el temps s’atura. Exposicions d’art, tasts d’oli extra-sensorials, conferències, sessions d’oleoteràpia, i tot un seguit d’activitats culturals, gastronòmiques i artístiques, amb la idea d’anar molt més enllà de la realitat física que ens obsequia l’oli d’oliva.

Activitats Temporals

De manera periòdica es fan activitats lúdiques, gastronòmiques, històriques i culturals sempre amb l’oli d’oliva com a eix vertebrador de tot plegat.

Al Parc Temàtic de l’Oli t’apassionaràs per les Garrigues i les seves oliveres amb una experiència inoblidable que voldràs compartir amb els éssers més estimats

Copia-de-NOU-LOGO-07.png
Copia de NOU LOGO-07