Copia-de-NOU-LOGO-07.png
Apadrina Final

Parc temàtic de l'oli

Al parc temàtic de l’oli podràs gaudir de la metafísica de l’oli d’oliva. Descobriràs un univers de sensacions, sabors i aromes que et duran cap a la Catalunya més autèntica

Situat al cor de les Garrigues

El Parc temàtic de l’oli et proposa un fascinant viatge que et durà cap a l’extraordinari món de l’oli d’oliva. En aquestes terres de ponent, la història i la gastronomia s’agermanen de manera molt amigable per oferir-te una experiència única que voldràs gaudir amb la gent que més estimes.

Tres són els àmbits que t’endinsaran cap a aquesta vivència

Exposició permanent

Dins un edifici construït pels templers al segle XIII i aprofitant uns gegantins cups d’oli, catorze sales ens mostren la cultura de l’oli. La història, des de l’època clàssica grega, passant per l’intens espai medieval, fent un trànsit cap a l’era moderna i acabant al segle XX. Costums i tradicions, tant de les Garrigues com de tot el món oliaire. Premses, molins, estris i tot allò relacionat amb la producció de l’oli. També, una preciosa col·lecció de setrilleres d’estils molt diferents representant a una quarantena de països d’arreu del planeta.

Sala TIQ

La sala que t’invita a quedar-te a gaudir. Un espai majestuós on el bon gust, l’art i la polivalència es donen la mà oferint-te tota una experiència pels sentits. Exposicions d’art temporals, conferències, xerrades, cursos, tasts d’oli, sessions d’oleoteràpia… Un espai de visita lliure on l’oli d’oliva de les Garrigues agafa una altra dimensió.

Escape room

Al Parc temàtic de l’oli t’apassionaràs per les Garrigues i les seves oliveres amb una experiència inoblidable que voldràs compartir amb els éssers més estimats

Copia de NOU LOGO-07