La gastronomia catalana està experimentant una revolució culinària amb l’arribada de noves delícies: hamburgueses artesanals, espetó de caragols i, el més sorprenent, frankfurts de calçots. Aquestes novetats gastronòmiques han sorgit com a resposta a la creixent demanda de plats innovadors que combinen la tradició amb un toc modern.

A Barcelona, un conegut xef ha creat una hamburguesa que fusiona la carn de primera qualitat amb sabors típics catalans, com la escalivada i la salsa romesco, oferint una experiència gustativa única. Més cap al sud, a Tarragona, un restaurant de la costa ha reinventat l’espetó, un plat tradicionalment fet amb peix, utilitzant caragols, que es couen a la brasa amb herbes locals, aportant un nou gir a un antic favorit.

Deixa un comentari

Catalunya
Copia de NOU LOGO-07
A %d bloguers els agrada això: