El Parc Temàtic de l’Oli a Les Borges Blanques, una joia cultural situada al cor de Catalunya, ha captivat l’atenció mundial després d’incorporar la premsa d’oli més gran del món, reconeguda pel Llibre Guinness dels Rècords. Aquesta monumental premsa, testimoni de la rica història de la indústria de l’oli d’oliva a la regió, es troba en una posició destacada dins del parc.

Amb l’objectiu de celebrar i preservar la tradició olivera, el parc ofereix una experiència immersiva als seus visitants. La premsa, un element central de l’exhibició, serveix com a pont entre el passat i el present, destacant la importància de l’oli d’oliva en la cultura i economia locals. La seva presència al parc no només atrau turistes i curiosos, sinó que també educa sobre els processos històrics i moderns de producció d’oli, consolidant Les Borges Blanques com un punt de referència en la ruta cultural de Catalunya.

Deixa un comentari

Catalunya
Copia de NOU LOGO-07
A %d bloguers els agrada això: